Bliv en del af BG Revision

Vi søger løbende dygtige medarbejdere til BG Revision i Greve. Måske du er vores næste kollega? Tøv ikke med at ringe til os og tage en snak, hvis du er interesseret i et job. Du er også meget velkommen til at sende en uforpligtende – eller motiveret – ansøgning. Vi besvarer alle ansøgninger og glæder os til at høre fra dig!

Ledige stillinger

Vi har ikke nogen aktive stillinger slået op i øjeblikket.

Har vi ikke din ønskede stilling lige nu? Tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning!

Lyder vores team som et du har lyst til at være en del af, så er vi altid på jagt efter dygtige profiler. Kontakt os gerne hvis du har lyst til at høre mere eller send os en uopfordret ansøgning.

Send din uopfordrede ansøgning på info@bgrevision.dk 

Et professionelt og rart sted – både for kunderne og medarbejderne

Vi er et mindre revisionsfirma, der taler og skriver i et sprog, der er til at forstå. Vi sætter en stor ære i at levere en service, som vi kan stå inde for. Vi har solid erfaring med revision og regnskab.

Vores målgruppe er alle små- og mellemstore virksomheder, der søger kvalitetsbevidst og professionelt assistance til rimelige priser. Vi mener ikke, at det skal være dyrt at have en dygtig revisor. Vi har erfaring med kunder inden for næsten alle brancher, herunder handel, service, produktion, udlejning af fast ejendom, samt håndværkervirksomheder. Som revisor tilbyder vi alt lige fra bogførings- og regnskabsassistance til økonomisk og skatterådgivning.

Beliggende i Greve by ligger vi centralt for vores kunder og samarbejdspartnere i København og Nordsjælland, men har også kunder i resten af Danmark.

Vi er et team med fokus på en god og rar hverdag med balance imellem arbejde og fritid og har som en lille virksomhed et tæt kollegaskab, som er med til at styrke vores samarbejde, faglighed og interne sparring.

Hvis du bliver en del af vores arbejdsplads kan du forvente dig en rar hverdag med god energi, hjælpsomme kollegaer og en bred vifte af forskellige opgaver og kunder.